Je bezigheden in de keuken kun je vergelijken met een intensieve training. Je loopt, stopt, buigt, strekt en draait. Daarom ontwierp Piet Zwart in de jaren 30 al de eerste functionele keuken. Nog steeds doen we uitgebreid onderzoek naar jouw behoeften. Zodat je een keuken krijgt die tot in detail is afgestemd op jou.

Voorraadkast met lades 
Wij hebben ladekasten die tot tachtig kilo kunnen dragen. Daar kun je een hele voorraad boodschappen in kwijt. Omdat de lades eenvoudig uittrekbaar zijn, heb je altijd een goed overzicht op de inhoud.

Ideale werkhoogte
Je bent pas echt comfortabel in je keuken als hij helemaal op jouw lengte is afgestemd. Laat je ideale werkhoogte opmeten in een van onze winkels. Voor langere mensen hebben we een speciale Maxilijn, die zorgt voor een hoger werkblad en meer opbergruimte.

Interne besteklade 
Wil je niet te veel zichtbare lades in de keuken? Kies dan voor een verborgen ladesysteem. Aan de buitenkant lijkt dit op slechts één lade, maar van binnen kun je veel meer kwijt dan je in eerste instantie denkt. 

Meer informatie

Smaak #2 Nog meer inspiratie opdoen? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Smaak is een uitgave van Bruynzeel Keukens.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.